aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Threes!

„Jednoduchá“ hra fungující vlastně jako takový hlavolam. Hra vás vtáhne na dlouhé hodiny, ale vy stejně nepřestanete hrát.

dfgs

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/threes!-free/id976851174?mt=8″]

SA Contacts – Export/Import contactsto/from Excel

Povedená aplikace nabíjzecí hned několik funkcí spojené s vašimi kontakty. Můžete je přesouvat bez použití iTunes, různě s nimi dál pracovat v iTunes nebo je jednoduše upravovat.

afg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id379262343?mt=8″]

Check It Out!

Další aplikace sloužící jako zapisník. Díky Check It Out už na nic nezapomenete. Máte naplánovaný trip s přáteli, zápas ve florbale nebo pracovní schůzku? Není problém!

eargdf

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id999016155?mt=8″]

Czech Film Trips

Zabavné prohlížení míst z celé České republiky. Zajímají vás místa, kde se natáčely slavné filmy? Tato aplikace je určena pro vás. Každé místo je samozřejmo obohaceno o spoustu informací.

hfd

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id998619951?mt=8″]

Lean & Mean Bodyweight Routine

Pomocí této aplikace se jednoduše spojíte s opravdovým trenérem a pomocí cviků, které vám denně zaberou 15 minut, se udržíte v kondici.

dfghfg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id992129063?mt=8″]