aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Lumen Trails GTD Organizer+ Replace Multiple Apps with Just One.

Povedená aplikace, která se zajímá o vaše úkoly, sport, kalorie, co sníte nebo o váš spánek. Výhodou aplikace je jediné – je vlastně taková „vše v jednom“. Místo 5 aplikací, která vám spočítají x věcí, můžete mít jednu, která vše vzládne za vás.

gfdg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/lumen-trails-gtd-organizer+/id306026134?mt=8″]

Effect FX Plus – Photo Editor & Visual Storytelling : Best Filter Edits Plus Awesome FX – camera effects plus photo editor

Aplikace, na které se vyřádí lidé, kteří rádi upravují se fotografie a dělají je tak o něco zajímavější. Nyní můžete pomocí několika jednoduchých kroků nastavení udělat úžasnou fotografii.

afaf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/effect-fx-plus-photo-editor/id672498350?mt=8″]

GeoMEMO Personal

Aplikaci určitě ocení nemálo lidí. V televizi uvidíte zajímavé místo a několik informací o něm. díky GeoMEMO si zadáte vámi hledaný bod na mapu a potom k němu přidáte jenom vámi zjištěné informace. Hledání na mapě je dokonce i tříděno do několika dalších kategorií.

asdfaf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/geomemo-personal/id532198951?mt=8″]

ProShot

Pokud vám nestačí vaše kamera ve fotoaparátu a chcete ji vybavit i několik dalších funkcí, pak je ProShot pro vás. To, že vám aplikace umožní nastavit, v jakém formátu chcete videa natáčet nebo jakou kvalitu si zvolíte, je u ProShot samozřejmostí.

wtw

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/proshot/id924438909?mt=8″]

Launcher Pro – Watch & Notification Center Widget

Už z názvu si určitě každý všimne, že díky aplikaci dokážete obohatit svoje Oznamovací cetrum o několik widgetů. Aplikace je navíc kompatibilní i s Apple Watch, takže jediným klinutím můžete spustit aplikaci pomocí vašich hodinek.

werw

[app url=“https://itunes.apple.com/in/app/id992350219?mt=8″]

Zdroj: bgr.com