aplikace_dne_2Pokud máte zájem o výběr těch nejlepších aplikací pro vaše studium a vzdělání – jste na sprvném místě. V následujícím článku pro jsme pro vás vybrali ty nejlepší aplikace, které vám pomůžou s vaši nebo školou vaší ratolesti. Je pouze na vás, pokud si vyberete aplikace, které jsou zdarma, nebo dáte přednost placeným.



PhotoMath

Neuvěřitelně povedená aplikace, kterou ocení každý student. Díky vašemu telefonu a fotoaparátu v něm vypočítáte snad každý příklad z matematiky. Co ale postup? Ten je součástí výpočtu! Stačí tedy naskenovat, opsat a vysloužit si jedničku!

fdeg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/photomath/id919087726?mt=8″]

Czech English dictionary – Česká Angličtina slovník

Slovník překládající slovíčka do druhého jazyka. Aplikace je i plně podporována výslovností, takže se už nemusíte bát, že něco špatně vyslovíte.

wgdfg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/czech-english-dictionary-ceska/id790534885?mt=8″]

Safari vláček

Díky této dětské aplikace se vaše dítě naučí poznávat pravá africká zvířata. Lvi, opice či jiná zvířatka vydaávají zvuky a grafická zpracovatelnost efektu jenom napomáhá.

egdfg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/safari-vlacek/id717895885?mt=8″]

Výuka hodin

Určitě si pamatuje, kdy jste do školy museli nosit papírové hodiny. Nyní tomu odzvonilo a vy  tak doma můžete pomocí vašeho iPadu naučit vaše dítě správný čas. Aplikace obsahuje několik lekcí, kterou jsou obohaceny o několik her.

wsf

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/vyuka-hodin/id966564813?mt=8″]

Mobilní Učitel – Výuka Italštiny

Díky tomuto učiteli se naučíte italštinu. Aplikace disponuje speciální funkcí, která si pamatuje chyby, kterých se při učení dopouštíte, takže se nestane, že by na jednotlivá slovíčka zaponměla.

sdfsdf

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/mobilni-ucitel-vyuka-italstiny/id672289098?mt=8″]

Zábavná matematika pro děti EXTRA: sčítání, odčítání, násobení, dělení – výuka matematiky hrou

Velmi užitečná aplikace, která je kompletně v češtině, takže i bez znalosti angličtiny se vaše dítě dokáže procvičit v počítaní. Naučte ho sčítat, počítat nebo například násobit. Díky zábávné formě to nebudu nikdy jednodušší.

wfdsq

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/zabavna-matematika-pro-deti/id709764160?mt=8″]

Čeština do kapsy

Čeština je velmi težký jazyk a téměř v každém slůvku nás čeká určitý chyták. díky aplikaci Čeština do kapsy si nyní usnadníte vaše studium. Aplikace nabídne hned několik možností procvičování – podstatná jména, psaní s/z, pády atd.

qdsa

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/cestina-do-kapsy/id920738115?mt=8″]