apple watch editon sport iconAnalytická společnosti Wristly udělala pod vedením analyticka Bena Bajarina pravidelné průzkumy trhu a z toho posledního jasně vyplývá spokojenost majitelů s první generací produktů společnosti Apple, kde na plné čáře vedou Apple Watch.



Spokojenost majitelů s první generací Apple produktu

  • 97% Apple Watch (2015)
  • 92% iPhone (2007)
  • 91% iPad (2010)

Velmi spokojeno s Apple Watch bylo 66% a zcela spokojených 31%. 2% uživatelů bylo spokojeno napůl a 1% uživatelů zcela nespokojeno. Průzkum byl proveden cca na 800 majitelích produktů.

Velkým nedostatkem těchto hodinek je jednoznačně jejich nedostupnost. Nejprve se jednalo o tzv. předprodej (kdy se jednalo vlastně pouze o předobjednávky). O několik měsíců pozdějí byl zahájen prodej pouze přes Apple Online Story ve vybraných zemích a nyní jsou už volně k prodeji ve vybraných zemích a kamenných Apple Storech.

To ovšem vede některé zákazníky k odkládání nákupu nebo počkání si rovnou na 2. generaci. První informace o představení další generace Apple Watch mluví o začátku roku 2016, ale těžko Apple představí nový produkt dokud se nebude prodávat ve většině Apple Online Storech po celém světě předchozí generace. Navíc počítejte opět se značným zpožděním vůbec uvedení produktu do prodeje.

1 2

Zdroj: cultofmac.com