aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Compress Video – Free the Space

Aplikaci Compress ocení především majitelé 16 GB verzí iPhonů či iPadů, pro které je každý kousek místa důležitý. Díky této aplikaci snížíte velikost vašeho videa a to bez změny kvality.

ert

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/compress-video-free-the-space/id691702600?mt=8″]

Tales from the Dragon Mountain: the Strix (Full)

Sny hlavní hrdinky Miny se postupně stávají noční můrou. Všechno dorazí sen, kdy vidí dům své babičky v plamenech, tak se rozhodne jednat a vydat se na dlouhé dobrodružství. Napínavá hra nabídne víc než 20 řešitelných hádanek a míst, 10 mýtických bytostí a spoustu dalšího.

erta

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/tales-from-dragon-mountain/id527928612?mt=8″]

Tadaa SLR

Jak nabízí samotný popis apliakce – „Shoot, select the Focus, Tadaa“, tak přesně tak i samotná aplikace funguje. Díky jednoduchých krokům pořídíte ty nejlepší fotografie.

qweqe

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/tadaa-slr/id724662909?mt=8″]

Orby Widgets – To Make Notification Center Even More Useful

Opět jedna aplikace, která vám usnadní hned několik aktivit s vaším zařízením. Pmocí několika kliknutí si můžete přizpůsobit své Oznamovací centrum a udělat widget téměř ze všeho.

ertet

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/rock-like-the-pros/id840528655?mt=8″]

Rock Like The Pros

Pokud chcete začít hrát na kytaru a nechcete utrácet za hudební školu, následujicí aplikace by vám měla pomoci. Pomocí 150ti lekcí byste měli být schopni se naučit základy hraní na kytaru.

rzt

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/orby-widgets-to-make-notification/id936035527?mt=8″]