apple_logo_icon oficial official oficiálPodle nových informací od San Francisco Business Times má Apple zálusk na nové kancelářské prostory v San Franciscu. Konkrétně se nachází v městském sousedství South Market. Pro společnost se světově největším tržním kapitálem je velikost těchto prostorů opravdu skromná, a tak můžeme jen spekulovat, co má Apple v plánu v těchto prostorách uskutečnit.



Firma tuto informaci prozatím oficiálně nepotvrdila. Zprávy z tamních zdrojů sdělují, že Apple podepsal nájemní smlouvu s prostory o velikosti 76 tisíc čtverečních stop (což je v přepočtu 7 061 metrů čtverečních). Původní nájemce, společnost CBS Interactive, hledala nájemce několik měsíců. Také uvádí, že v těchto prostorech může pracovat okolo 500 zaměstnanců.

Zdroje spekulují, že by zde mohl vzniknout nový domov pro firmu Beats, kterou minulý rok Apple odkoupil. Momentálně sídlí tato divize Applu blízko Los Angeles ve městě Culver City, kde velikost kanceláří je v poměru s těmi novými 3:1, a nájemní smlouva končí v roce 2017.

Apple kanceláře v San Franciscu

Zdroj: 9to5mac.com, Bizjournals.com