star_wars_iconPokud si myslíte, že si stáhnete další hru na populární téma, v tomto případě téma Hvězdných válek, a budete si užívat krvavé boje mezi řády Jedi a Sith, tak se mýlíte. Disney totiž vydalo aplikaci Star Wars se zcela jiným úkolem. Nikoliv zabavit hráče, ale informovat o novinkách, vylepšeních, speciálních událostech, a mnohých dalších důležitých eventech z tohoto světa.



Nová aplikace s jednoduchým názvem „Star Wars“ by měla být centrum všeho dění nejen pro fanoušky této kultovní série filmů. Aplikace vás upozorní na přicházející filmové trailery nebo filmové novinky, dostanete se k oficiálním videím a záběrům ze zákulisí. Další zajímavou funkcí je pořizování tzv. animovaných „GIFů“ nebo selfie fotografií se svými přáteli a rodinou ze scén z filmů Hvězdných válek nebo televizních pořadů.

Fanoušky hudby potěší kolekce nejrůznějších zvukových efektů a záznamů od jejich oblíbených hrdinů Hvězdných válek. A nejen hrdinů, mohou to být zvuky zbraní, vozů, nestvůr a dalších podivných stvoření ze Star Wars.

Nechybí ani sociální aspekt. Disney v aplikaci umožňuje uživatelům vytvořit si vlastní Star Wars ID a vstoupit do komunity fanoušků.

https://https://www.youtube.com/watch?v=MO8SSyD3_Pk