ios 7 siri - iconApple na svých stránkách pro pracovní příležitosti zveřejnil nabídku práce na pozici „Siri Software Engineer – Music“. Kalifornská společnost hledá člověka, který by spolupracoval s dalšími inženýry na rozšíření integrace hlasové asistentky Siri do hudební streamovací služby Apple Music. Úspěšný kandidát se stane součástí týmu vývojářů hlasové asistentky Siri.



Člověk na této pozici bude především vyvíjet a implementovat přirozenou komunikaci a její postupy, což bude mít za následek inteligentního uživatelského pomocníka pro příkazy týkající se hudby a služby Apple Music. Kandidáti musí mj. vlastnit bakalářský nebo magisterský diplom v oboru informačních technologií a splňovat další uvedené požadavky.

Právě integrace hlasové asitentky Siri je to, co Apple Music odlišuje od konkurenčních služeb jako Rdio nebo Spotify, které toto hlasové ovládání nenabízí. Některé specifické příkazy už byly implementovány, ale spousta jich ještě chybí. Díky tomuto inzerátu bude mít Apple integraci mezi Siri a Apple Music ještě silnější. Změny bychom měli pocítit až příští rok, iOS 9 pravděpodobně ještě integraci nevylepší.

Apple_Music_offline_11

Zdroj: AppleInsider.com