iphone_rose_gold_pink_6_6s_icon_colorPrvní informace o nové barevné variantě nového iPhonu 6s jsme se dozvěděli začátkem roku. Spekulovalo se o růžové barvě, která by se měla přidat mezi vesmírnou šedí, stříbrnou a zlatou. Zdroje serveru 9to5mac včera potvrdily, že lidé těšící se na růžovou variantu budou zklamáni, avšak ne tak tragicky.



Nová generace chytrého telefonu iPhone – iPhone 6s – se bude, podle zdrojů, pyšnit další barevnou variantou nazvanou „Rose Gold“. Jak už z názvu vyplývá, finální barvu tvoří růžová a zlatá, můžeme ji vnímat jako takovou tmavěji růžovou, měďovou. Přední část telefonu s displejem bude pokryta bílou barvou tak, jak u bílé či zlaté varianty.

Barvu Rose Gold již u jednoho Apple produktu můžeme najít. Nachází se na hodinkách Apple Watch, které jsou vytvořené v této barvě společně s 18ti karátovým zlatem.

Podle informací zdrojů, se iPhone 6s nebude, v rámci vzhledu, v mnohém lišit od současného modelu. Apple dokonce uvažoval o použití safíru na pokrytí obrazovky iPhonu, ale nové iPhone 6s a iPhone 6s Plus, kterých se dočkáme 9. září, si zachovají své původní ionizované sklo používané i v iPhonu 6, kterému Apple říká „Ion-X“ sklo.

iPhone 6s Rose Gold iPhone 6s Rose Gold_2

Zdroj: 9to5mac.com