iphone_6s_icon_logoServer 9to5mac zveřejnil fotografie předního LCD panelu iPhonu 6s v porovnání se současným modelem. Z nich se dozvídáme další novinku, kterou bude nová generace iPhonu obsahovat. Při porovnávání velikostí předního fotoaparátu FaceTime na iPhonu 6s a 6 můžeme vidět malý rozdíl. iPhone 6s bude mít tuto komponentu větší a vylepšenou.



Nová FaceTime kamera zřejmě přinese vyšší počet Mpx (v současné době má 1,2 Mpx) a nové softwarové vymoženosti, jako Slow-motion video nebo Panorama. Na fotografiích níže 9to5mac srovnává bílý iPhone 6 s komponentou iPhonu 6s v barevné variantě Space Gray.

Dále na snímcích vidíme očekávanou součástku, která v iPhonu 6s s největší pravděpodobností nebude chybět. Je to čip s technologií Force Touch, jenž přidá další možnosti ovládání telefonu. Zdroje tvrdí, že by Apple měl přijít i s hmatovou odezvou. Force Touch bude především zjednodušovat obyčejná ovládací gesta v iOS, než přidávat další, uživatelsky nepoužívané metody ovládání.

Z dřívějších informací už víme, že Apple vylepší i zadní fotoaparát, který má disponovat 12 Mpx a schopností natáčet video v plném rozlišení 4K. iPhone 6s si zachová vystouplou čočku tak, jako je tomu u iPhone 6.

iPhone 6s FaceTime kamera iPhone 6s Force Touch iPhone 6s Home Button iPhone 6S LCD panel

https://https://www.youtube.com/watch?v=ZcXmmeGEp_U

Zdroj: 9to5mac.com