apple watch editon sport icon3.8.2015 se konalo již druhé setkání uživatelů, fanoušků a nadšenců hodinek Apple Watch. Hlavním inciátorem tohoto eventu byl Jan Březina, který musel v době příprav změnit místo konání celé akce z důvodu velkého zájmu návštěvníků. 2. Prague Apple Watch meet-up 2015 byl uskutečněn v příjemné restauraci Bresto na Štěpánské ulici, Praha 1.



Kromě vody zdarma co měla velké bubliny, jak Honza ze začátku vtipně zmínil, aby to bylo napsané v tomto článku, se mohli fanoušci a uživatelé těšit i na skvěle připravený program, který dával celé akci řád. Pokud měl někdo otázku, mohl se ihned zeptat přednášejícího.

Velké slovo si vzal Vláďa Bělohradský s novým systémem watchOS 2.0, kde bylo jasně řečeno jak mají vývojáři aplikací svázané ruce, ve své tvorbě a proč příjde s druhou verzí systému pro Apple Watch velká změna k lepšímu s využitím aplikací na hodinkách.

Honza Březina ukázal dobré tipy na doplňky k Apple Watch od pásků, stojánků, krytů až po ochranné fólie. Prezentaci o příslušenství si můžete prohlednout přímo zde vč. odkazů ke koupi.

Těsně před networkingem dostal slovo Vláďa Janeček ze SuperApple.cz, který srovnal Apple Watch a Pebble Time. Zaměřil se na výhody i nevýhody jednotlivých zařízení vč. srovnání fyzické odolnosti.

Super zážitkem byla i volná diskuse mezi všemi účastníky spolu s přednášejícími, kde jste mohli mluvit s redaktory jednotlivých internetových magazínů, majiteli různých sérií Apple Watch a nebo přímo vývojáři. Zakončením celé události byla výborná společná večeře v restauraci Bresto.

Většina návštěvníků měla už své Apple Watch na ruce, kdy převládala hlavně větší 42mm verze těchto hodinek, ale našli se i lidé, kteří uvažují o nákupu hodinek.

Z redakce AppleNovinky.cz navštivili tento event 3 redaktoři. Celá událost byla uspořádaná přes meetup.com. Rozhodně doporučujeme všem čtenářům, aby se zúčastnili příštího meet-upu konaném 3. září.

unnamed-2