zajímavé aplikace dne iconPokud máte zájem o výběr těch nejlepších her pro vaše iZařízení – jste na sprvném místě. V následujícím článku jsme pro vás vybrali ty nejlepší aplikace, které vám pomůžou zahnat nudu nebo se prostě jen zabavit.



Real Racing 3

Velice vydařená závodní hra, která se může chlubit už více než 100 milionů stáhnutím. Váš cíl v této gamesce je prostý, pomocí auta, které máte, porazte své soupeře a staňte se tak tím nejlepším závodníkem.

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/real-racing-3/id556164008?mt=8″]

Angry Birds 2

Kdo by neznal snad nejslavnější hru pro všechny platformy. Angry Birds se vrací a tentokrát mnohem lepší. Vaším úkolem je za pomoci několika druhů ptáčků srazit na zem vaše protivníky – prasata. A to poize za jediným úkolem, kterým je dostat zpět své vejce.

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/angry-birds-2/id880047117?mt=8″]

Plants vs. Zombies™ 2

Již druhé pokračování hry Plant vs. Zombie a musíme říct, že o mnoho vydařenější. Podívejte se do starověkého Egypta, k pirátům nebo do několika dalších míst, kdy vaším úkolem je vzdolávat nemrtvým hordám zombíků. Vaší zbraní jsou pouze květiny, které mají každá jinou schopnost.

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/plants-vs.-zombies-2/id597986893?mt=8″]

NFL Pro 2014 : The Ultimate Football Simulation

Milovníco sportovních her si zde přijdou určitě na své a fanoušky amerického fotbalu určitě. Zahrajte si rychlý zápas nebo sezónu, kde z vyšeho týmu uděláte ten nejlepší a vyhrajete titul mistra. Slavný vývojář Gameloft má na svém kontě už velký počet her, takže vás nic zklamat nemůže.

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/nfl-pro-2014-ultimate-football/id518244464?mt=8″]

100 Balls

Velice oblíbená klikačka, díky které zaženete klidně i hodiny nudy ve vlaku nebo autě. Vašim úkolem je chybat do kelímků kuličky, které když nechytnete tak nadobro zmizí. Čím déle si kuličky udržíte při životě, tím více bodů máte.

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/100-balls/id848218959?mt=8″]