zajímavé aplikace dne iconPokud máte zájem o výběr těch nejlepších aplikací spojené s jídlem – jste na sprvném místě. V následujícím článku jsme pro vás vybrali ty nejlepší aplikace, které vám nabídnou několik „funkcí“ do vaší kuchyně.



Česká kuchařka

Aplikace obsahuje stovku báječných českých receptů, takových, jaké vařily naše mámy a babičky. Zahrnuje polévky, masová hlavní jídla, bezmasá hlavní jídla, moučníky, přílohy a několik vánočních receptů. Každý recept je navíc uveden ve dvou verzích – dlouhé a krátké.

 

Tvoje menu

Konec nejistoty nad lístkem i nejisté výslovnosti k pobavení číšníka. Je na čase objednat si Tvoje menu. Přehledný obrázkový atlas ve vašem telefonu či tabletu vám odtajní význam více než stovky názvů pokrmů, nápojů i surovin ze všech koutů světa. Tvé menu poradí jak cizí názvy správně psát i číst. Všechna hesla jsou doplněna nádhernými fotografiemi i zemí původu, dle které lze speciality třídit a vyhledávat.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/tvoje-menu/id873058092?mt=8″]

Maurerův Výběr Grand Restaurant

Jediný nezávislý průvodce po nejlepších a nejzajímavějších restauracích v České republice – Maurerův výběr GRAND RESTAURANT. Hodnocení probíhá od roku 1997, je veřejné, anonymní, může se zúčastnit každý, kdo se registruje na www.grand-restaurant.cz a chce se podělit o skvělé či strašlivé zážitky. Známkuje se jako ve škole 1-5 v kategorii: JÍDLO, OBSLUHA, INTERIÉR.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/maureruv-vyber-grand-restaurant/id446744189?mt=8″]

100+ Smoothie Recipes Free HD

Smoothies jsou jedním z nejjednodušších a nejvýhodnějších způsobů, jak získat velké množství důležitých vitamínů a živin, které pomáhají udržet si skvělý pocit. V této aplikaci vás čeká hned několik návodů, jak tuto vitamínovou bombu vyrobit.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/100+-smoothie-recipes-free/id391754838?mt=8″]