apple_keynote_event_2015_iphone iconFanoušci miliardové společnosti Apple se konečně dočkali a živý přenos z místa konání Apple Keynote je už za námi. Jako první mezi ostatní vystoupil CEO Apple Tim Cook, který byl po několika větách nahrazen Jeffem Williamsem, který o Apple Watch promluvil detailně. Pojďme se společně podívat, jak to vypadalo.



Spokojenost s Apple Watch

Tim Cook se jako první zaměřil na současnou novinkou, kterou jsou jablečné hodinky a hned po pozdravu se vrhnul na jejich chválu. Zmínil, že lidé hodinky milují především díky jejich jednoduchosti, jako je, např. přijímaní textových zpráv. Dále je na Apple Watch podle Cooka také populární Siri a Apple Pay. Spokojenost s hodinkami se tak vyšplhala na 97%.

Hodinky Apple Watch už nabízí 10 000 aplikací!

Hned po CEO Apple své slovo dostává Jeff Williams, který se ihned chlubí již 10 tisíci aplikacemi pro Apple Watch a krátce se zmíní i o watchOS 2. Následuje představení několika nových populárních aplikací.

apple-iphone-6s-live-_0194

Spekulovaná barva Rose Gold se stává skutečností

Po chloubě výsledky se hlavním tématem stávají řemínky pro. Společnost Hermes přichází s opravdu povedenými kousky vyrobenými z kvalitní kůže. Dalším tématem se stává hodně spekulovaná barva „Rose Gold“ a Jeff Williams opravdu potvrzuje, že hodinky Apple Watch se takové varianty opravdu dočkají. Stranou nezůstali ani barevné varianty řemínků, které se dočkají barvy RED.

apple-iphone-6s-live-_0392 apple-iphone-6s-live-_0409

Lepší watchOS 2

Jeff Williams na začátku zmínil watchOS pouze bokem, ale o několik minut později pro toto téma přišel správný čas. Majitelé hodinek se aktualizace na další verzi systému dočkají již 16. října.

apple-iphone-6s-live-_0428

Apple se opět obrací na zdravotnictví

Slovo na pódiu dostal i doktor Cameron Powell, který zde představil a popsal aplikaci AirStrip. Díky této aplikaci bude možné sledovat zdravotní stav tisíců pacientů a to i mimozázemí  nemocnice. „Obyčejné hodinky“ tak umožní sledovat i tep srdce ještě nenarozeného dítěte.

apple-iphone-6s-live-_0250