apple_watch_sport_gold_iconApple na zářijové konferenci představil také dvě nové barvy pro Apple Watch Sport a to zlatou a růžově zlatou. Pokud tedy nemáte přebytečných 10 000 dolarů (zhruba 242 000 Kč) na Apple Watch Edition z pravého zlata, může být pro vás sportovní edice náhradou. Sportovní Apple Watch totiž zakoupíte za 14 000 Kč, což je velký rozdíl.



Redaktor z 9to5mac.com si nechal pozlatit své nerezo-ocelové Apple Watch a porovnal je s Apple Watch Sport Gold. Apple Watch Sport Gold narozdíl od Apple Watch nemají safírové sklíčko, které je odolnější proti poškození. Pozlacené ocelové Apple Watch mají lesklou barvu a tak se zajisté více podobají dražším Apple Watch Edition, zatímco Apple Watch Sport Gold mají decentní zlatou barvu, kterou známe ze zádi iPhonu.

Pokud tedy budete chtít hodinky ladící k vašemu zlatému iPhonu sáhněte po zlatých hliníkových Apple Watch Sport. Pokud však budete chtít luxusnější barvu připomínající drahé Apple Watch Edition můžete si nechat pozlatit ocelové Apple Watch, které zakoupíte za necelých 21 000 Kč.

https://https://www.youtube.com/watch?v=QR5cig3YS4A

Zdroj: 9to5mac.com