dislikeI když  jsme server zaměřen výhradně na dění kolem společnosti Apple, tak se tato změna dotkne všech, tedy i zákazniků využívající produkty Apple. Velký nástroje pro hate dozrál do svého cíle a Mark Zuckerberg pro CNBC oficiálně potvrdil, že Facebook se dočká nového tlačítka „To se mi nelíbí“.



O tomto tlačítku se už dlouho mluví, ale vždy byla z oficiálních vyjádření Facebooku vzápětí vyvráceno. Facebook brzy začne u uživatelů s náhodným pořadím ve velkém testování právě tlačítka „To se mi nelíbí“. Možnost „dislike“ můžeme vidět u konkurečního Googlu např. na YouTube. Pokud si uživatel nenastaví u svého videa nemožnost hodnocení.

Význam tohoto tlačítka je jasný, v životě se setká člověk významnou věci, ke které se zkrátka nehodí „like“. Proto po mnoha letech nastupuje pro uživatele i tato možnost.

Záměr dobrý, ale realita se může vyvinout jinak a rozjet absolutně novou vlnu fenoménu na facebooku a to vlnu „hatů“. Jaká bude realita, můžeme zatím pouze odhadovat, ostatně směr tohoto tlačítka určí pouze a jen lidé.

dislike-780x439