iSETOS - Apple Premium Reseller iconRedakce AppleNovinky.cz měla možnost exkluzivně nahlédnout do zákulisí finálních příprav a následného otevření nové prodejny iSETOS – Apple Premium Reseller v OC Chodov. Vyzpovídali jsme pro Vás Sales and Marketing manažera Martina Hlouška.



Slavnostní otevření proběhlo 1.9.2015 v 17:00 hodin. Naše redakce dorazila na místo již v 15:30 a už v tuto dobu fronta činila přibližně 50 jedinců, která dále stále narůstala. Pro všechny nedočkavce byla po stylu Applu připravená voda od hostesek.

IMG_2877_zverejni

Rozhovor s Sales and Marketing manažerem Martinem Hlouškem:

Povězte nám prosím, jak dlouho působíte na českém trhu?

S iSETOSem jako takovým jsme začínali tady na Chodově. Naše mateřská firma v Česku působí od roku 1993, tedy přes 20 let. Začínali jsme jako obyčejné stánky, které nabízeli Apple produkty a vlastně až posledních 5 let provozujeme prodejny jako takové.

A v čem je konkrétně tato prodejna jiná než ty ostatní?

Tato prodejna je první svého druhu v republice. Je dělaná podle nenovějšího konceptu Apple Reseller Storů. Kromě nové podlahy je hlavní změnou Flex Table uprostřed prodejny. Právě zde budou probíhat různá školení a představení produktů zákazníkům.

Hodláte předělat v budoucnu i ostatní prodejny?

Určitě ano, přesné termíny však zatím ještě nemáme. Například prodejna v Hradci Králové je otevřená pouze 3 roky, takže tam ještě uvidíme. Na Smíchově se něco dít bude, ale uvidíme. Zatím jsme spokojení tam kde jsme.

Máte možnost vytvoření Genius Baru jako takového?

Prakticky je náš Flex Table něco jako Genius Bar v Apple Storech. My nemůžeme dělat úplně to samé co dělají čistě v Apple Storech. Děláme školení na míru pro zákazníky a to je něco co nám doteď chybělo. Dříve jsme to dělali různě po kavárnách individuálně.

A jsou podmínky k vytvoření tohoto designu prodejny dané?

V podstatě celý design prodejny navrhuje Apple sám. My pošleme rozměry a pak nám přijde návrh jako hotová věc. Nábytek také dodává samotný Apple. Je to tedy v pozitivnim slova smyslu Applem hodně kontrolované, ale co se týče marketingu APR a podobných věcí, tak to je čistě na nás.

Foto: IzzyCooper.cz
Vypracovali redaktoři: Izzy Cooper a Tomáš Opelka