sony_xperia_z5_vs_iphone_6sDnes jsme vás informovali o nové reklamě Samsungu ve které se vysmívá Applu, že iPhone nemá bezdrátové nabíjení. Nyní se k Samsungu přidala i firma Sony, která na svém Twitter účtu spustila větší kampaň proti Applu s hashtagem #SwitchToSony. Sony srovnává svoji vlajkovou loď Sony Xperia Z5 s nově představeným iPhonem 6s.



V prvním tweetu si Sony upravilo pozvánku Applu na konferenci, ve které je psáno „Hey Siri, what about the battery life ?“ s dovětkem Switch to Sony (v překladu „Ahoj Siri, a co výdrž baterie ?“). Tím Sony naráží na nízkou kapacitu baterie iPhonu 6s, která má hodnotu 1715 mAh, oproti Sony Xperii Z5, který má kapacitu 4500 mAh.

hey_siri_sony

V druhém tweetu píše Sony „12 MP camera versus 23 MP camera. Isn’t it time to #SwitchToSony?“ (v překladu „12 megapixelová kamera versus 23 megapixelová kamera. Není čas vyměnit za Sony?“).

12mp_23mp-sony

Ve třetím tweetu Sony zmiňuje rozlišení 4K. „Recording in 4K is amazing. Recording AND watching in 4K is #Xperia Z5 Premium.“ (v překladu „Natáčení ve 4K je úžasné. Natáčení A sledování 4K je #Xperia Z5 Premium“). iPhone totiž umí natáčet videa ve 4K ale samotný displej nemá rozlišení 4K, ale Sony Xperia Z5 má displej ve 4K rozlišení.

4k_sony

Navíc si také Sony převzalo a upravilo slogan iPhonu 6s „The only thing that’s changed is everything“ („Jediná věc, která se změnila je všechno“) na „The only thing that’s better is everything“ („Jediná věc, která je lepší je všechno“)

sony_only thing

Zdroj: twitter.com