aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přiná šíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Office To PDF

Prevod Word, Excel alebo PowerPoint súborov do formátu PDF! Office To PDF je univerzálna aplikácia iOS pre iPhone a iPad, ktorá bude previesť vaše existujúce súbory MS Office do formátu PDF. Po prevode súbory možno prehliadať, tlačiť, poslať e-maily, uložiť do iCloudu, alebo zaslať na iné aplikácie, ktorá prijíma súbory PDF.

iPhone Screenshot 1

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/office-to-pdf/id438185547?mt=8″]

Game for Gangnam Style

Počúvaj hudbu Gagnam Style a pritom hraj náročnú hru. Hra je preto tažšia, lebo počas hry ťa vyrušujú rôzne veci, ale to už dozviete v hre.

iPhone Screenshot 1

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/game-for-gangnam-style/id571828523?mt=8″]

Rearrange – Smart Photo Collage

Pridajte obrázky, presunte ich, nahraďte ich, zmeňte rámovanie kedykoľvek. Ani raz nemusíte opúšťať hlavnú obrazovku! Je to všetko o sile jednoduchosti.

iPhone Screenshot 2

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/rearrange-smart-photo-collage/id1046594188?mt=8″]

Angry Birds Seasons HD

Angry Birds Seasons má 5 rokov! Slávia s strašidelnými novými epizódmi, a obrovskými novými aktualizáciami, ktorá robí Seasons úplne zadarmo na stiahnutie! Pripojte sa k Angry Birds ktorá oslavuje jedinečnú sezónu udalosti z celého sveta!

iPad Screenshot 1
[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/angry-birds-seasons-hd/id398329664?mt=8″]