apple_watch_sport_gold_icon_2Apple Watch Hermès dnes vstoupily do prodeje. Bohužel zatím ne v České republice. Použité materiály, jako je tvrzená ocel, safírové sklíčko a především kvalitní kůže Hermès, která je použitá na řemínek zajišťují, že se jedná o luxusní výrobek.



Applí tímto započal novou éru, kdy začal spolupracovat s módními značkami. Hermès je luxusní módní značka se sídlem v Paříži. Je proslulá zpracováním kůže. V roce 1837 ji založil Thierry Hermès, který vyráběl vysoce kvalitní opasky, tím nastavil laťku velmi vysoko. Dnes má Hermès několik divizí, vyrábí například parfémy, nebo šperky.

Po tom, co Apple vydal Apple Watch Edition s 18 karátovým zlatem a nyní i Apple Watch Hermès s luxusními řemínky, lze očekávat, že Apple bude i nadále rozšiřovat portfolio svých produktů spoluprácí s luxusními módními značkami. Je totiž jasné, že každého Apple Watch Sport neuspokojí.

Apple Watch Hermès jsou dostupné ve  třech variantách. První variantou je řemínek s názvem „Single Tour“, jedná se o klasický řemínek, který je s 38 mm  variantou dostupný v černé, hnědé a červené a s 42 mm variantou v černé a hnědé barvě. Cena za tuto variantu je 1100$, Druhou variantou je „Double Tour“ která se nabízí pouze v 38 mm variantě a černé, šedé a červené barvě. Cena této varianty je 1250$. Poslední a nejdražší variantou je „Cuff“ která se nabízí pouze v hnědé 42 mm variantě. Nejdražší variantu pořídíte za 1500$, teda cca 36 000 Kč. Na všech hodinkách je zezadu vyryto Hermès. Hodinky nelze koupit online, Apple Watch Hermès koupíte také pouze v některých kamenných App Storech, například v Berlíně nebo v Londýně.

Zdroj: imore.com