ipad pro keyboardO nový iPad Pro bude určitě velký zájem a u hodně lidí by mohl nahradit i MacBook. Na oficiálních stránkách Applu ho už můžete sehnat a samozřejmostí je i několik doplňků, které samotný Apple také nabízí. Podívejte se jaké.



Pouzdro s podsvícenou klávesnicí Logitech CREATE na iPad Pro

Pouzdro s podsvícenou klávesnicí Logitech CREATE je navržené exkluzivně pro iPad Pro a jeho Smart Connector. Když ho dáte do polohy na psaní, automaticky se zapne a spojí s iPadem Pro – bez párování přes Bluetooth. Klávesnici napájí přímo iPad Pro, takže nemusíte řešit dobíjení. Intuitivní rozložení klávesnice vám pomůže naplno využívat ohromný pracovní prostor na obrazovce iPadu Pro a funkce iOS 9.
ipad pro keyboard

Silikonové pouzdro na iPad Pro

Silikonové pouzdro Apple chrání zadní stranu iPadu Pro a těsně objímá jeho tlačítka, aniž by mu přidávalo na objemu. Vnitřní výstelka z jemného mikrovlákna iPad Pro chrání, zatímco vnějšek z hedvábně měkkého silikonu se příjemně drží. A dokonale se doplňuje s novým Smart Keyboardem nebo Smart Coverem, když chcete mít zařízení kryté zepředu i zezadu.
ipad pro case

Apple Pencil k iPadu Pro

Apple Pencil rozvíjí přednosti iPadu Pro a nabízí nové tvůrčí možnosti. Rozpoznává přítlak a náklon, takže můžete snadno pracovat s tloušťkou čáry, jemně stínovat a kreslit s celou řadou výtvarných efektů. Stejně jako s obyčejnou tužkou, ovšem s přesností do posledního pixelu.
pencil

iPad Pro Smart Cover

 Lehký, odolný Smart Cover chrání obrazovku iPadu Pro, aniž by zakrýval jeho zadní stranu z hliníku. Chcete-li mít zařízení kryté z obou stran, můžete ho doplnit Silikonovým pouzdrem na iPad Pro. Magnetický pant Smart Coveru k iPadu Pro dokonale přilne a drží ho na místě. Otevřením Smart Coveru iPad Pro probudíte. Zavřením iPad Pro uspíte.

ipad pro
Zdroj: apple.cz