Minidron Parrot Jumping RaceVánoce jsou sice za námi, ale proč si neudělat radost trochu později? To platí dvojnásob, pokud jste právě dostali k Vánocům něco od nakousnutého jablka. Máme pro vás 5 TOP hraček, které ocení spíše pánové – ať už synkové nebo tatínci. A to nejlepší, že všechny hračky nabízí samotný Apple.



Orbotix Ollie (2 636 Kč)

Sphero Ollie je robot sestrojený pro rychlost a ovládaný aplikací Ollie z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Závoďte s jinými roboty Ollie rychlostí až 22 km/h (6 m/s). Anebo Ollieho roztočte, smykujte s ním, skákejte a provádějte další aplikací ovládané triky. Můžete si ho i sami upravit vlastními pneumatikami a poklicemi.

Orbotix Ollie

Startovní sada Skylanders SuperChargers od společnosti Activision (1 599 Kč)

Země Skylands jsou v nesnázích. Kaos zprovoznil svou dosud nejhorší zbraň – hvězdnou stanici nepřekonatelné destrukce. Zatímco se Skylands řítí do záhuby, byl sestaven speciální tým nazvaný SuperChargers, jehož členové mají za úkol pilotovat nepřemožitelnou flotilu úžasných strojů. Teď se musíte spolu se SuperChargers vypravit pomocí svého iPhonu, iPadu nebo Apple TV na epické dobrodružství na zemi, pod mořem i ve vzduchu, zastavit Kaose a zachránit země Skylands.

Skylanders SuperChargers

Minidron Parrot Jumping Race (5 499 Kč)

S minidronem Parrot Jumping Race získá závodění nový rozměr. Jednoduše ho přes Bluetooth připojte k iPhonu, iPadu nebo iPodu touch a sledujte, jak skáče a jezdí rychlostí až 12 km/h. Má velká kola, která umožňují rychlou a hbitou jízdu při závodech v uzavřených prostorách i venku na čerstvém vzduchu, a je vybavený minikamerou, která přenáší fotky a videa přímo do iOS zařízení. S aplikací FreeFlight 3 můžete s minidronem Jumping Race kličkovat mezi překážkami a předvádět akrobatické kousky.

Minidron Parrot Jumping Race

Aplikací ovládaný droid Sphero BB-8 (4 449 Kč)

BB-8 reaguje na vzájemnou interakci, dokáže střídat různé výrazy a dokonce zbystří, když na něj promluvíte. Nastavte, aby hlídkoval, a pak už svého droida sledujte, jak se sám vydá na průzkum. Anebo si vymyslete vlastní dobrodružství a navádějte BB-8 sami. Můžete dokonce vytvářet a přehrávat holografické záznamy. Konečně je možné prozkoumávat galaxii se svým věrným droidem Astromech po boku. BB-8 je víc než jen hračka – je to váš společník.

Aplikací ovládaný droid Sphero BB-8

Parrot MiniDrone Airborne Cargo (2 729 Kč)

Přejeďte prstem a sledujte, jak dělá 90stupňové a 180stupňové obraty a 360stupňové přemety (dopředu i dozadu). Jeho konstrukce zajišťuje bezpečný let a obsahuje pojistku, která v případě kolize zastaví vrtule.

Parrot MiniDrone Airborne Cargo

Zdroj: apple.com