aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Sniper Fury

Čas pre diplomaciu je preč. Čas pre drastické akcii je teraz. Vyzývame k najlepšie sniper hru na svete. To nie je hra. Neexistuje žiadny priestor pre výčitiek tu, existuje len strieľať a zabiť.

iPhone Screenshot 2

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/sniper-fury/id978759625?mt=8″]

Toon Clash Chess

Vyzvite svoj mozog s najpopulárnejším puzzle doskovou hrou na svete.  Vhodné pre všetky vekové kategórie je to s atraktívnou grafiku, tento úžasná šachová partia tiež dokonale hodí pre vaše deti.

iPhone Screenshot 1

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/spass-schach-schlacht-toon/id989152761?mt=8″]

Rayman Adventures

Vydajte sa na úžasné dobrodružstvo cez legendárnych svetov na ceste k záchrane Incrediballs!  Od strašidelných stredovekých hradov až po mýtické svety Olympus. Rayman, náš nebojácny dobrodruh a Barbara, jeho Viking spoločník, vyrazili hľadať vajcia Incrediballs.

iPhone Screenshot 1

STÁHNOUT

Ember Guards

Ember Guards je fascinujúca a farebna hra, v súlade s najlepšími tradíciami žánru Tower Defense s jasnou grafikou a dynamickou hrateľnosťou.

iPhone Screenshot 1

STÁHNOUT