zajímavé aplikace dne iconAť už jste nováčkem a nevíte, jaké aplikace do vašeho iPhonu či iPadu nainstalovat, přinášíme vám seznam těch, které pro vás budou určitě užitečné. Ať už při ovládání samotného iOS zařízení nebo usnadnění každodenního života.



Shazam – Discover music, artists, videos & lyrics

Velmi povedená aplikace, kterou už máte znáte s jiným platforem. Díky této věcičce totiž zjistíte, jak se jmenuje skladba, která právě hraje. Když jste tedy v nákupním centru, nevíte o co jde, dejte aplikaci 5 sekund a ona vám zjistí jméno celé skladby.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/shazam-discover-music-artists/id284993459?mt=8″]

YouTube

Možná si říkáte, proč uvádíme YouTube, protože ho každé Android zařízení už má. Applevské iOS ale Android není, takže si YouTube musíme stáhnout, pokud ho chcete využívat. Místo vám určitě nezabere nijak velké, takže i majitelé nejnižších verzí se nemusí ničeho bát.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/youtube/id544007664?mt=8″]

Pages

Aplikace přímo z dílen Applu, kterou můžete přirovnat ke klasickému Wordu od Microsoftu. Nabídne samozřejmě psaní a různou editaci textu a vytváření pozvánek, diplomů či jiných podobných listů podle již udělaného konceptu. Aplikace si určitě rozumí s dalšími službami, které iPhone má, takže ani sdílení není problém.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/pages/id361309726?mt=8″]

Keynote

Druhá aplikace od Applu, která funguje jako Powerpoint – nabízí ale mnohem pokročilejší funkce a prostředí. Aplikace se rozhodně hodí na to, když zapomenete projekt do školy a musíte ho rychle udělat. Během 10 minut dokážete udělat prezentaci, kterou ohromíte všechny.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/keynote/id361285480?mt=8″]

iMovie

Aplikace, kterou jsem nikdy nevyužil na něco, co jsem opravdu potřeboval, ale spíš jen na vtipné chvíle s přáteli. Kromě základním střihových úprav nabízí i možnost udělat si trailer podle již dostupných konceptů – tohle byl důvod, proč jsem si kupoval iPhone.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/imovie/id377298193?mt=8″]

Photomath

Matematika je zákeřná věc a pro hodně lidí to je i důvod ukončení studia. Přesně proto je tu tato aplikace. Pomocí naskenování rovnice či nějakého příkladu, vám během 5-ti sekund vyjede výsledek a i s postupem. Co si budeme povídat – nemít tuhle aplikace, tak už dávno jsem za lopatou.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/photomath-camera-calculator/id919087726?mt=8″]

Balíček od FaceBooku

Určitě se mezi vámi nenajde nikdo, kdo FaceBook nemá – už jen z důvodu, že jste se ke čtení dostali pravděpodobně přes FaceBook. Tato společnost nabízí ale také několik zajímavých aplikací, které vám pomůžou – jde o Messenger, FaceBook, Pages Manager, FaceBook Groups, Work Chat, …

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/facebook/id284882215?mt=8″]

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/messenger/id454638411?mt=8″]

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/facebook-pages-manager/id514643583?mt=8″]

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/facebook-at-work/id944921229?mt=8″]