tech_trends_2015Rok 2016 nám klepe na dveře a my se tak za chvíli budeme loučit s tím současným. Jaký byl ale tento rok pro Apple? Apple stihl poměrně hodně věcí a mimo klasické „podzimní“ představení iPhonu, dostal do prodeje i Apple Watch nebo vydal iOS 9.



iPhone 6s a 6s Plus

Když vezmete iPhone 6s do ruky, uvědomíte si, že něco takového jste ještě nedrželi. Pomocí 3D Touch dokážete jedním stisknutím víc než kdy předtím. Live Photos působivě oživí vaše vzpomínky. A to je teprve začátek. Když se na iPhone 6s podíváte podrobně, najdete inovace na všech úrovních.

iphone6s 6s plus

 

 iPad Pro

iPad byl odjakživa výjimečný jednoduchostí, která člověka pohltí. Ovšem iPad Pro s velkorysým 12,9palcovým Retina displejem, téměř dvojnásobným výkonem CPU proti iPadu Air 2 a vylepšenou technologií Multi-Touch dává celému dojmu jiný rozměr. Není jen větší. Je to iPad, na kterém budete víc tvořit a budete produktivnější – v úplně novém měřítku.

ipad_pro

 

Začátek prodeje Apple Watch

 

RunKeeper-for-Apple-Watch

 

Apple TV 4. generace

Televize je podstatnou součástí našeho života. Na velkých obrazovkách společně sledujeme velké filmy a velké události. Jenže celkový dojem ze sledování televize dlouhodobě stagnuje. Až doteď. Stačí si uvědomit, že budoucnost televize jsou aplikace. Rychle si zvykáme na to, že dnes se místo vysílání díváme na aplikace. Proto jsme pro tuhle realitu postavili novou základnu. S novým operačním systémem tvOS a inovativními možnostmi kontaktu s obrazovkou. Tohle je nová Apple TV. Sem míří televize.

appletv_icon_2

 

Apple Music

Hudba je pro nás srdeční záležitost. Motivuje nás a inspiruje od prvního dne. Proto jsme se rozhodli ji zlepšit. Zpřístupnit vám daleko víc muziky než kdy dřív – milióny skladeb jen za 5,99 € měsíčně nebo 8,99 € měsíčně pro celou rodinu.2 Nabídnout vám osobní doporučení lidí, kteří hudbu znají a milují. Prohloubit kontakt interpretů s fanoušky. Přijít s novým pojetím rádia jako nepřetržitě vysílající globální stanice. To je Apple Music. A to teprve začínáme.

Apple Music

 

 

Vypuštění iOS 9

iOS 9 přináší vylepšení na všech úrovních – od aplikací, které vidíte na ploše, až po základy systému. Proaktivní návrhy vám ušetří práci a multitasking na iPadu je ve vrcholné formě s novými funkcemi Slide Over, Split View a Obraz v obraze. Všechna tato vylepšení vám se zařízeními umožní zvládat každý den víc.

ios 9

Zdroj: apple.cz