vanoce vánoce christmas icon logoStále nevíte co si přejete na Vánoce pod stromeček? Nebo si nevíte rady s tím, co pořídit Vašim blízkým? Přinášíme Vám další seznam vychytávek, které jistě potěší každého, kdo vlastní nějaké zařízení od Applu. Ptáte se tedy o jaké vychytávky se jedná? Odpověď naleznete níže.



SWITCHEASY AIRMASK IPHONE 6

Tento obal na iPhone 6 zaručuje maximální ochranu jablečného zařízení. Obal je navíc opravdu tenký a především lehký! Váží 9 gramů a je tenký 0, 35 mm. Navíc je dostupný v několika barevných variantách. Cena tohoto obalu se pohybuje okolo 700,- Kč.

SWITCHEASY AIRMASK IPHONE 6

XOOPAR BEAM 2S 2 500 mAh POWER BANK & HAND WARMER

Jak je známo, když venku mrzne baterie telefonu se vybíjí neskutečně rychle. V tom případě si mnozí koupí záložní zdroje energie, tzv. power banky. Jenže pokud jste venku a mrzne, Vám je jistě také zima. Proto existuje zařízení 2 v 1, které kombinuje záložní zdroj s 2 500 mAh a kapesní ohřívač rukou. Cena tohoto zařízení je okolo 1000,- Kč.

XOOPAR BEAM 2S 2500MAH POWER BANK & HAND WARMER

GUESS TORI POWER CASE 3 000 mAh IPHONE 6S/6

Pokud se Vám nezalíbil kapesní ohřívač a záložní zdroj v jednom, ale spíše toužíte po krytu na telefon a zároveň záložním zdroji je tento výrobek přímo pro Vás. O design výrobku se postarala renomovaná značka Guess, která do krytu přidala ještě 3 000 mAh zdroj energie. Cena tohoto stylového a funkčního doplňku pro iPhone 6S nebo 6 je asi 1350,- Kč.

Guess

BEOPLAY H6 HEADPHONES

Jedná se o opravdu luxusní sluchátka. Použité materiály jako je hliník a hovězí kůže zaručují opravdový luxus. Sluchátka disponují basovým portem, který reguluje výkon basů. Tyto sluchátka jsou určena pro opravdové milovníky hudby a kvalitě zpracování odpovídá i cena. Sluchátka lze zakoupit ve více barevných variantách. Cena se pohybuje okolo 13000,- Kč.

BEOPLAY H6 HEADPHONES

LOCA APPLE WATCH AND IPHONE STAND

Stojánek pro Apple Watch a iPhone zároveň. Držák je vyrobený z kvalitních materiálů, je navíc lehký a tak snadno přenositelný. Povrch je pogumovaný a proto nemusíte mít obavy, že by iPhone z držáku vyklouzl. Cena tohoto stylového držáku pro Apple Watch a iPhone je asi 500,- Kč.

LOCA APPLE WATCH AND IPHONE STAND

TRIČKO SE STEVEM JOBSEM

Ukažte všem, že máte opravdu rádi Apple a také vizionáře Steva Jobse. Tričko je také vhodným dárkem pro ty, kteří mají Apple také rádi. Tričko je vyrobené z bavlny, takže nošení bude pohodlné. Cena tohoto originálního trička je asi 500,- Kč.

Tričko jobs