MGQM2Apple se rozhodl, že vydá svůj vlastní kryt pro iPhone, který ho bude zároveň nabíjet. Zklamání ale přišlo po mnohé uživatele, když zjistili, jak kryt vlastně vypadá z druhé strany. Vystouplá část krytu není vůbec vkusná a kazí tak Applu svou reputaci, který je znám tím, že své produkty chce mít nejlepší. My pro vás máme návod, jak si vyrobit podobný vlastní kryt s baterkou a mnohem levněji!



Prvním krokem bude sehnání všech potřebných věcí. Budeme tedy potřebovat: jakýkoli kryt (ten na obrázku seženete za 5 korun na eBay), izolepu, powerbanku (stačí malá, nemusí být nijak drahá), nůž a poslední důležitou věcí je USB kabel s konektorem Lightning.

IMG_6258

 

Jako další vezmete nůž a přeříznete USB kabel s konektorem Lightning tak, aby měl přibližně 10 centimetrů. Obě vzniklé části potom spojíte pomocí lepící pásky.

IMG_6263

Dalším velmi důležitým krokem je samotné zavedení powerbanky do krytu. Je tedy potřeba, abyste přesně doprostřed krytu umístili powerbanku a přelepily ji pomocí lepící pásky. Pamatujte si, že na vzhledu u tohoto výrobku opravdu záleží, takže nespěchejte.

IMG_6260

Posledním krokem je už samotné zapnutí. Do krytu vložíte telefon a kabel, který jste se speciálně upravily zastrčíte do iPhonu a druhým koncem do powerbanky. Hotovo!

IMG_6266

Nakonec doufám, že toto berete opravdu jen jako „parodii“ na nově představený Smart Battery Case, který se Applu podle mého moc nepovedl. Pokud se ale rozhodnete stejný podobný kryt vyrobit, uvítáme fotku :)