aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Yoga with Janet Stone

Až do teď jsem si myslel, že jóga je prostě jóga – ono ale existují více druhé. Jednou z nich je i Vinyasa yoga, na kterou je zaměřená i tato aplikace. Jedná se vlastně o takový video-návod, který vám má ukázat ty nejzákladnější a později i pokročilé cviky, jak je dělat správně a efektivně.

[app url=“https://itunes.apple.com/CZ/app/id519937425?mt=8″]

Star Horizon

Kvalitní vesmírná gameska s slušnou grafikou, která se mimo jiné stala i vítězem Game Connection Paris 2013. Její příběh je jasný – jako kapitán John, který slouží federaci musí dopadnout nepřítele. Čeká vás ale dlouhá cesta vesmírem, několik napínavých bitev a vylepšování vaší vesmírné kocábky.

[app url=“https://itunes.apple.com/CZ/app/id814466047?mt=8″]

Candy Crush Jelly Saga

Osobně na těchto hrách nevidím nic lákavého, ale stejně si to lidí koupí – jestli si to ale chcete i vy zkusit, nyní máte možnost a zadarmo. Hra obsahuje více než 100 úrovní, u kterých strávíte slušnou dobu.

[app url=“https://itunes.apple.com/CZ/app/id1047246341?mt=8″]

Sago Mini Babies

Hra, kterou si oblíbí především vaše děti ve věku 2 až 5 let. Úkol je jediný – musíte se postarat o malá zvířátka, která potřebují jíst, hrát si, spát a jiné životu důležité věci. Hra nabízí opravdu povedené aplikace, které vaše děti ještě víc zaujmou.

[app url=“https://itunes.apple.com/CZ/app/id994673739?mt=8″]

app-store

 

Zdroj: appadvice.com