fripito iconKuba je ostrov v karibském moři, který vám nabídne jedinečnou kulturu, přírodu i zajímavé a přátelské lidi. Na první pohled může tato ostrovní země působit chudě a zchátrale, ale jedinečné kouzlo, kterým oplývá, vás dostane na každém rohu. Nádherná koloniální architektura, klasická stará auta i úchvatná krajina.



To vše vás čeká na Kubě. Náš průvodce vás zavede do zajímavých měst jako je Trinidad, stará Havana, Viñales, Cienfuegos, Las Terrazas, Camaguey a Santa Clara.

Navíc v něm najdete v něm 7 neocenitelných a praktických rad, jak fotit skvělé portréty.

Stáhněte si průvodce do mobilu nebo tabletu a získejte více než 60 fotografií včetně GPS polohy, offline map a skvělých tipů pro fotografy.

Průvodce “Okouzlen Kubou” je ke stažení s 50% slevou za limitovanou cenu 3,99 USD do 17. ledna 2016!

Jak fotoprůvodce pořídit?
Je to velice jednoduché:

  1. Stáhněte si naší bezplatnou aplikaci v AppStore.
  2. Vyberte si průvodce „Okouzlen Kubou“
  3. Zaplaťte prostřednictvím AppStore či GooglePlay a stáhněte si průvodce do mobilu nebo tabletu.

Autorem průvodce je kanadský cestovatel, fotograf  a novinář Brendan van Son. Pochází z malého kanadského města Rocky Mountains House. Po absolvování studia politických věd a geografie v r. 2008 se vydal do Jižní Ameriky, kde pracoval za 50 $ týdně, která mu ovšem umožnila cestovat. Hned po 3 dnech po příjezdu do Jižní Ameriky věděl, že s cestováním nikdy nepřestane, a že musí najít způsob, jak spojit cestování s prací stůj co stůj.

Během pěti let navštívil asi 80 zemí na 6 různých kontinentech. Podnikal šílené věci, jako cestu na skútru na západním pobřeží Afriky. A dělal i skvělé věci. Je vděčný, že může žít tímhle životním stylem.

Za těch 5 let, co žije život cestovatele, fotografa a novináře, se jeho práce objevila v mnoha médiích, např. v The Guardian. Jeho cesty byly samy o sobě zveřejněny např. v BBC, National Geographic Traveler a dalších. A nemá v úmyslu zpomalit. Takže pokud vás zajímají jeho cesty a zážitky, sledujte jeho blog Brendan’s Adventures.