6a00d83451b36c69e20191045d086c970c-800wiOd doby, co Apple v roce 2014 koupil společnost Beats Electronics, pracuje na novém setu Bluetooth sluchátek, které by mohl vydat jako příslušenství pro nový iPhone již tento podzim. Od nových sluchátek se očekává, že budou kompletně bezdrátové, to znamená, že nebudou mít ani propojovací kabely mezi pravým a levým sluchátkem.



Zdroje říkají, že by sluchátka mohla být podobná konceptu Motorola Hint a novým Dash sluchátkům od Bragi, která byla představena tento týden na CES. Je očekávání, že sluchátka budou obsahovat mikrofon s redukcí okolního šumu, možnost přijímat hovory a komunikace ze Siri. Sluchátka od Bragi obsahují vestavěné tlačítko na přijímaní hovorů, to samé se tedy očekává i od Beats sluchátek, které navíc bude mít možnost aktivovat Siri.

 

Sluchátka by měla být prémiovou alternativou pro nejnovější verzi EarPods a je vysoce pravděpodobné, že se budou prodávat odděleně od iPhonu 7. Srovnávaný model sluchátek od Bragi se maloobchodně bude prodávat za 300 dolarů. Jak již bylo dříve řečeno, nový iPhone by neměl obsahovat klasický jack a pravděpodobně se sluchátka budou připojovat přes Lightning konektor, nebo právě bezdrátově přes Bluetooth. Možnost připojit sluchátka přes Lightning konektor je v iOS od roku 2014 a nové EarPods ji budou podporovat.

 

FormatFactory440245-motorola-hint

Zdroj: pcmag.com