topic_iphone_3gsŠirokoúhlý iPod s dotykovým ovládáním. Revoluční mobilní telefon. Průlom v internetové komunikaci. iPod. Telefon. A internetová komunikace. iPod. Telefon. Chápete to? Je to již 9-té výročí představení zařízení, které změnilo nejen svět, ale které se dotklo každého obyvatele planety!



Od roku 2007 se můžeme každý rok těšit na posouvání hranic nemožného v technologii. Díky Apple, díky Jobsovi, který představil zařízení, které se dnes dá využívat nejen na telefonování, poslech hudby a internet se náš život stává jednodušším. Pomocí iPhonu můžeme sledovat akcie, hrát hry, sledovat filmy ve skvělé kvalitě, sdílet život s každým na této planetě a to pouze s jedním, malým zařízením v ruce.

Dost často můžeme od lidí slyšet, že iPhone od smrti tohoto velkého muže pouze upadá a je na světě mnohem více značek a firem, které vytváří mnohem inovativnější funkce a zařízení, které usnadňují náš život. Méně lidí už ale ví, že na tom velký podíl má zrovna Steve, dotykový displej, den 9.1.2007 a že první iPhone bude navždy jedno z nejdůležitějších zařízení, které svět poznal.

https://https://www.youtube.com/watch?v=t4OEsI0Sc_s