apple_watch_2_iconSpolečnost MBLM zveřejnila svůj názor na to, jak by mohly vypadat Apple Watch druhé generace. Podle MBLM si lidi kupují Apple Watch hlavně kvůli funkcím, vzhled u téměř 70% uživatelů nehraje příliš velkou roli.



Nejvíce majitelé využívají jablečné hodinky pro zobrazování notifikací, sledování aktivit a srdečního tepu, odpovídání na zprávy a pochopitelně zobrazování času. Jaké novinky by si majitelé Apple Watch první generace přáli u druhé generace?

Připomínky na základě polohy zařízení – mohli by Vám jednoduše naskočit na displeji hodinek, když jste na daném místě v danou hodinu. (Například odjezdy autobusů)

Kamera – ta by podle uživatelů měla být umístěna na přední straně hodinek, byla by využívána především k hovorům FaceTime.

Lepší rozpoznávání hlasu majitele hodinek – tato funkce se hodí zejména když jste v místě, kde je velký hluk a mluví najednou hodně lidí – metro, obchodní domy…

Nezávislé na iPhonu – první generace hodinek je závislá na iPhonu, bez něj bohužel nefungují pokročilejší služby.

Zlepšení výkonu aplikací – hodinky by měli mít rychlejší načítání aplikací. To se však s příchodem Watch OS 2 o něco zlepšilo, ale stále není načítání takové na jaké jsme zvyklí z iPhonu.

Vodotěsnot – první generace je pouze voděodolná, ale mnoho uživatelů zkoušelo s hodinkami plavat a nic se jim nestalo. Apple vodotěsnost nikde neuvádí, pokud se Vám do nich dostane voda a hodinky tzv. „utopíte“ reklamace nebude uznána.

apple_watch_2

Zdroj: appleworld.today