iphone 7 logoJsou všechny ty informace o ultra-tenkém iPhonu bez konektoru pro sluchátka pravda? To bohužel zatím nikdo neví, ale stále častěji se potvrzují i od zdrojů, které už několikrát dostaly do oběhu informace, které se opravdu staly pravdivé.



Voděodolnost

Rozhodně není žádná novinka, když na trhu najdete voděodolný iPhone. Nově by se podle posledních informací měl stát i iPhone zařízením, které dokáže ve vodě přežít. Důvodu, proč si to myslet, je hned několik – odstranění 3,5mm portu pro sluchátka, patenty Applu schválené nebo pouze zavděčení se náročným zákazníkům.

3_koncept_iPhone_7

Sluchátka a port pro ně

Věcí, která asi každému vrtá hlavou, jsou sluchátka. iPhone 7 by opět podle spolehlivých zdrojů měl obsahovat pouze jeden konektor a to ten pro nabíjení a přenost dat – Lightning. Jak to ale Apple vyřeší se sluchátky, o tom se zatím neví. Podle jednoho z patentů se Apple určitě hodlá na sluchátka podívat. Jestli budou bezdrátová nebo bude potřeba redukce, se ještě uvidí.

Bezdrátové nabíjení

Další iPhone 7 by se také mohl dočkat bezdrátového nabíjení. To je jeden z posledních úniků, takže teprve později (jestli vůbec) se setkáme s dalšími informacemi.

1_koncept_iPhone_7

Zdroj: cultofmac.com,