iPhone 7 iconUž i v redakci mi kamarád položil otázku, jestli se těším na iPhone 7. Byl jsem odhodlaný si ho jít koupit hned první den prodeje v ČR, protože po představení iPhone 6s jsem viděl, že se opět začal vývoj někam posouvat. Postupně se ale čím dál více bojím toho, jak bude nakonec iPhone 7 vypadat.



Koncept, který pro vás máme, je právě ten, co se mi nelibí. Smutné ale je, že je zatím jeden z nejreálnějších a to především z důvodu USB-C portu zároveň jako jediného, který iPhone 7 bude posledních informací obsahovat.

Design iPhonu 7 je podle konceptu přepracovaný, ale stále si prvky od posledního iPhonu nechává. Došlo ale k dalšímu snížení tloušťky a to právě díky USB-C portu. Čočka je opět vystouplá a je umístěna na klasickém místě. Velikost obrazovky je 5,5″.

iPhone-7-Edge-concept-daniel-john-elenio-6-490x321

Co se týče Hardwaru se může koncept opravdu pochlubit. I když nabízí podstatně lepší „vnitřnosti“, stále se nejedná o nic nereálného (možná po cenové stránce). Zadní strana obsahuje kameru s 18 Mpx a možností natáčet 4K videa s 60 FPS. Přední kamera je „pouze“ FullHD. OLED displej s funkcí ForceTouch obsahuje i Touch ID.

iPhone-7-Edge-concept-daniel-john-elenio-1-490x252

Uvnitř konceptu najdeme 4 GB RAM, AX10 procesor s frekvencí 2 Ghz, které dávají energii novému operačnímu systému iOsX.

iPhone-7-Edge-concept-daniel-john-elenio-2-490x252 iPhone-7-Edge-concept-daniel-john-elenio-3-490x252 iPhone-7-Edge-concept-daniel-john-elenio-4-490x252

Zdroj: concept-phones.com