apple_watch_sport_edition_iconV dnešním světě se kopíruje snad vše a mnoho prodejců chce vydělat na levnější nabízené ceně. Ne jinak tom je i u Applu, kde jsou alespoň u většiny výrobců originální certifikáty, takže produkt může skutečně sloužit pro Apple zařízení, za kterou zodpovídá i samotný Apple.



Jednou z firem, co nevlastní tento certifikát je např. Apple Watch Band MoKo, ta nabízí náramky určené převážně pro Apple Watch Sport, ovšem za zlomek ceny.

Na Amazonu nalezneme tento náramek za 14,99$ (370,- Kč), ale totožný náramek nabízí Apple za 59€ (1.600,- Kč). Navíc máte více barevných variant, než Apple vlastně ve skutečnosti nabízí. Materiál je rovněž stejný tzn. silikonový kaučuk a nerezová ocel pro zapnutí pásku.

tweet1

Pojďme se však podívat na elegantní Milanese náramek. Ten lze koupit na Amazonu za 11,9$ (295,- Kč), ale Apple jej nabízí za 169€ (4.566,- Kč). Většinou je navíc poštovné zdarma. Stainless Steel je rovněž v černé a stříbné variantě za totožnou cenu.

tweet2

Rozhodnutí v nákupu necháme na každém čtenáři zvlášť, ale za redakci můžeme rozhodně doporučit a můžeme se přiznat, že jsme objednali tento do redakce.

tweet3)

Zdroj: cultofmac.com