iphone7Před pár dny jsem vydal článek, ve kterém jsem popisoval iPhone, který dobije váš iPhone. Už v tu chvíli jsem si říkal, že vyrobit nějaký výrobek, který by překonal šílenost tohoto nápadu, nebude vůbec jednoduché. Očividně jsem se ale pletl, a proto vám dnes představuji ještě více bláznivý produkt, než byla iPhone Powerbanka.



na kanálu uživatele Dom Esposito, se před pár dny objevilo video, které ukazuje Bluetoooth Headset, o kterém byste si řekli, že nevypadá vůbec špatně, kdyby na sobě neměl logo Apple a nenesl název iPhone 7. Na druhou stranu je ale vidět, že „čínští inovátoři“ ještě nepřišli o všechny nápady a jsem velice zvědavý, co se objeví příště.

Jak jistě všichni vědí, Apple vlastní společnost Beats. Divím se proto, že jsem ještě nenarazil na sluchátka, které by vypadali jako sluchátka od Beats, ale místo loga malého „b“, by na sobě měly sluchátka logo jablečné společnosti.

To, jak headset vypadá a funguje, můžete vidět na videu níže. Pokud byste narazili na nějaký podobný šílený produkt, neváhejte nás kontaktovat!
https://https://www.youtube.com/watch?v=LA4Q8t06fao