beats_pill_+Když Apple v roce 2014 koupil společnost Beats, vznikl tím základ pro Apple Music. Nyní se zdá, že spoluzakladatel Beats, a to legendární rapper, Dr. Dre, bude hrát ve společnosti mnohem větší roli. Podle The Holywood Reporter pracuje Apple na vlastním seriálu, Vital Signs, ve kterém bude Dr. Dre zaujímat hlavní roli.



Pro Apple je to nový krok, vytvářet podobný video obsah a očekává se, že bude sloužit jako podpora pro Apple Music. Zatímco zde byli spekulace o tom, že Apple pracuje na vlastní streamovací televizi, hlavně během několika posledních měsíců, jablečná společnost by mohla pracovat na vlastním originálním obsahu právě pro tento projekt.

Vital Signs, budou prý propagovány přes Apple Music a ne přes iTunes, nebo nové streamovací balíčky, na kterých se poslední dobou nejvíce podílí YouTube od Google. Seriál bude mít prý 6 epizod, dlouhých okolo 30ti minut a Apple bude celou věc financovat.

Série je momentálně v průběhu natáčení, ale zatím nebyla ani oficiálně oznámena. Report také uvádí, že další podobné projekty zatím nejsou ve vývoji, ale je dost možné, že bude Apple na podobných věcech pracovat i s jinými hudebníky a umělci.

screen-shot-2016-02-12-at-12-08-05-pm (2)

Zdroj: 9to5mac.com