applestorelogoVýrobce příslušenství – společnost Belkin, uzavřela partnerství s Applem a do amerických Apple Storů přináší zařízení ScreenCare+, které umožňuje profesionální nasazení ochranné folie přímo na samotný telefon.



Oficiální webová stránka společnosti Belkin v úterý oznámila, že je jejich produkt ScreenCare+ nyní dostupný ve všech amerických Apple Storech. Zákazníci si nyní mohou nechat aplikovat folii na jejich zařízení od specialistů, ze strany Applu.

Systém dokáže pracovat s foliemi InvisiGlass a Anti-Glare, které vyrábí právě Belkin a to přímo pro iPhone. Oba produkty jsou designované pro iPhone 6, 6s a jejich větší verze Plus.

InvisiGlass je ochranné sklo od Belkinu, které dokáže telefon ochránit před pádem bez toho, aniž by se samo rozbilo. Anti-Glare je klasická folie, která je odolná proti poškrábání a navíc redukuje odraz dopadajícího světla na displej.

Belkin nabízí InvisiGlass za cenu $34.95, Anti-Glare za $17.95 a cena aplikace ochrany na telefon je již započítána v ceně samotného produktu.

Tento způsob nasazování ochrany pro telefony se objevil minulý týden v Japonsku. Uvidíme, třeba toto zařízení začnou používát i reselleři u nás.

15809-12294-160204-Belkin-l

Zdroj: appleinsider.com