apple vs samsung iphone android ios icon soubojApple několik týdnů představil svou další vlajkovou loď, takže se srovnání snad největších konkurentů na světě stává již denní rutinou. V dnešním článku pro vás máme hned 3 věci, které dělá Samsung líp a jeho telefon je o to lepší. Je důležité ale říct, že iPhone 6s se už několik měsíců starý model.



Slot pro paměťové karty

Ani nevím proč, ale slot pro paměťové karty si u iPhonu nedovedu ani představit a nikdy bych ho neuvítal – Apple by tím podle mého ztratil kvalitu. Přesto to ale v případě jednu výhodu má – kapacita až 200GB, kterou by nemálo uživatelů u iPhonu také uvítalo. To by se ovšem z příchodem iPhonu 7 mělo změnit, protože verze Plus by měla nabídnou až 256 GB úložiště.

eye- sd karta card

Voděodolnost

Nejnovější model Samsungu si už přátelí i s vodou. Rozhodně není jediný, proto po tomto kroku stále více fanoušků Apple naléhá. Kalifornská společnost má ovšem v zásobě hned několik patentů na toto téma, které hodlá realizovat.

iphone 7 concept 5

Výdrž baterie

Velkou výhodou dnešního telefonu je, pokud vám vydrží déle jak den. To bohužel nejde u iPhonu říct a ani já si nedokážu už život bez powerbanky představit. Nejnovější iPhone totiž nabízí pouhých 1715mAh, což je oproti svému konkurentovi opravdu málo – ten se může chlubit 3 tisící. V tomto případě ale nezáleží ale tolik na velikost, jako na chodu systému či jiných aspektů, které ve finále můžou být u Androidu tak náročné, že výdrž bude úplně stejná.

maxresdefault