ipad pro air mini icon applenovinkyTiskový mluvčí Microsoftu nevidí iPad Pro jako něco převratného, na práci. Nazývá ho pouhým módním doplňkem. Při rozhovoru pro TrustedReviews ho porovnával s Microsoft Surface.



Dan Laycock, Senior Communications Manager pro Microsoft prohlásil, “že by zákazníci mohli být spokojeni s Microsoft Surface, ale to samé nemůže říct o iPadu Pro.“

Microsoft se chce starat pouze o využití tabletů a počítačů, vysvětluje Laycock, při projevu na Consumer Electronics Show 2016 v Las Vegas. Zatímco iPad Pro vždy bude společenský doplněk. gu6wzpyoetiyuufdoxje

Laycock také poukazuje na doby kdy Apple prohlašoval že “pokud je někde stylus je tam chyba.” Je to pouze špatné pochopení toho, co říkal Steve Jobs při představování prvního iPhonu v roce 2007, kdy ovládání prsty nebylo zcela běžné.

Kalifornská společnost samozřejmě argumentuje, že Apple Pencil je pouze volitelné příslušenství a je vytvořeno za účelem práce na iPadu Pro, která se bez stylusu dělá obtížněji. Benchmarkové testy per od Microsoftu a Applu ukázaly, že Apple Pencil má mnohem menší odezvu při psaní, než u zařízení od Microsoftu.

ipad-pro-800x395

 

zdroj: 9to5mac.com