iPhone SE Rose Gold icon applenovinkyJak bylo slíbeno na Apple Eventu minulý týden, předobjednávky nových produktů na stránkách www.apple.com/cz můžete provádět od dnešního dne. Jak už bylo slíbeno, nový iPhone SE je dostupný ve 4 barevných variantách a 2 možnostech kapacity úložiště a iPad Pro má dvě velikosti.



V barvách Gold, Rose Gold, Silver a Space Grey můžete získat telefon ve dvou kapacitních variantách. Za tu první, 16GB variantu, zaplatíte 12 990 Kč. Pokud Vám však 16GB nebude stačit, máte na výběr ještě větší úložiště a to je 64GB. Za tu dáte ze své kapsy 16 190 Kč. Pokud si objednáte již dnes, nový iPhone můžete očekávat do 7-10 pracovních dnů.

iphone se ad

Přejdeme-li k novému iPadu Pro, tak ten je dostupný ve stejných barvách, ve 3 kapacitních možnostech, 2 velikostech displeje a 2 možnost připojená – pouze s WiFi či WiFi a datové připojení. Za modely pouze s WiFi zaplatíte 18 790 Kč za 32 GB verzi, 23 590 Kč za verzi 128 GB a 28 390 Kč za úložiště o velikosti 256 GB. Pokud u svého modelu budete chtít i možnost datového připojení, připočtětě si ke každé velikostní verzi 4 000 Kč.

ipad-pro-201603-gallery3

Co se týká prémiových Apple resellerů, tak ti na svých stránkách stále nemají o nových produktech zobrazeno nic. Pravděpodobně u nich začne prodej až poté, co příští týden začne oficiální prodej iPhonu a iPadu.

*Edit: Apple reseller istyle.cz právě na svých stránkách uveřejnil nový iPhone SE za stejnou cenu jaká je v Apple Storu avšak s možností pořídit si smartphone na splátky.