applestorelogoApple minulý víkend otevřel dveře do jednoho z prvních „Next Generation“ Apple Storů v USA a AppleInsider získal exkluzivní fotografie hned několika novinek.



První z nich je speciálně navržená, kompletně nová dřevěná stěna a nábytek. Navrhoval ji sám CDO Jony Ive a postupně bude nový design nahrazován ve všech Apple Storech po celém světě. Ikonické dřevěné stoly jsou nové modely s pohyblivými čidly, které provozují motorizovaný Flip-up panel který ukrývá elektické zásuvky a USB porty. Na stěnách jsou nová dřevěná, doplňková a zobrazovací zařízení přezdívané „The Avenue“ a jsou vybaveny prostorem pro vyzkoušení nejnovější nabízených sluchátek či docků a dalších vymožeností. Zásuvky, skříně a další interaktivní doplňky jsou navrženy tak, aby budily dojem (či simulovaly) pocit výloh na ospalé ulici v malém městě.

Další a taky největší novinkou a lákadlem je obrovský televizní displej ve stylu obrovské malby. Stojí téměř od stropu k podlaze a visí přesně naproti celoskleněného vchodu. Má úctyhodných více než 11 metrů úhlopříčky a podle některých odhadů mohla stát a 1,5 milionu dolarů. Promítají se na ni proma pro iPad Pro a obrázky ve vysokým rozlišením kompletně od kraje ke kraji.

Zdroj: appleinsider.com