campus 2 iconPočínaje rokem 2017 se všechny budoucí Apple Keynote budou pořádat v novém, úžasném auditoriu zvaném ‚The Theater‘ v samotném srdci kruhového Campusu 2. Vy však nemusíte čekat do dalšího roku abyste se mohli podívat, jak bude vypadat.



Apple dal všem zvědavcům předčasný pohled na 36 576 metrů čtverečních velké, podzemní hlediště, v překladu přezdívané jako ‚Divadlo‘. Po dokončení stavby bude mít nové auditorium k dispozici kapacitu 1000 míst pod největší, volně stojící střechou z uhlíkového kompozitu, jaká kdy byla vyrobena.

Apple v rozhovoru pro Mashable řekl, že střecha se skládá ze 44 identických radiálních panelů, které se uprostřed pojí ke středovému otvoru. Váží 80 tun, byla sestavena v Dubaji a pak následně dopravena do Cupertina.

Práce na „divadle“ jsou pomalu kompletní, ale dělníci mají daleko více práce na hlavní Campus budově. Instalace největších zahnutých oken na světě je trochu ve skluzu s 900 nainstalovanými skly z celkového počtu 3 000. Pro tuto práci byl vyroben speciální zvedací stroje nazývaný „manipulators“.

Zdroj: cultofmac.com