iphone se icon ikonaV poslední době se nejvíce mluví o nadcházející události Applu, kde má Apple představit nejmenší iPhone SE. Nový iPhone by mohl být první zmínkou, že se Apple vrátí k 4 palcovým mobilům. iPhone SE je významější pro větší strategický důvod. Celkový trh se mění. Chytré telefony se prodávají dobře o tom není pochyb, ale růst zpomalil.



Každý rok je tu nový iPhone a každý rok Apple říká, že je to nejlepší iPhone všech dob. To je nepochybně pravda, hardwarový tým Apple dělá skvělou práci, ale v posledních letech je roční zlepšení přírůstkové. Dokonce i tech-zdatní uživatelé se začali ptát, zda každoroční postupná vylepšení stojí za koupi nového zařízení. Hodně novinek z dřívejších let jako přední kamera, LCD blesk a vezší obrazovka jsou pryč. To ovšem neznamená, že technologie stagnuje. Apple neustále hledá nový způsob jak iPhone udělat atraktivnější pro uživatele.

Menší telefon byl na seznamu příní mnoha lidí, hodí se lepé do menších rukou, nebo do kapsy, tak proč neudělat menší iPhone? iPad je také ve 3 velikostech, Mini Air a Pro. iPhone je důležitý krok pro Apple, protože Apple opustil myšlenku, že iPhone je monolitické one-size-fits-all zařízení.

image

 

 

 

Zdroj: macworld.com