Times and DatesVšichni potřebujeme spánek, ale stejně tak potřebujeme být na určitých místech včas. Mnoho z nás už dnes nepoužívá klasické budíky zapojené do zdi, ale probouzí se pomocí svého telefonu. Ovšem, tvrdí spáči mohou mít občas problém vstát i se zvonícím telefonem, a proto přináším pár tipů, díky kterým zaručeně vstanete.



Max hlasitost + Režim nerušit

Samozřejmě, více jak většina z nás ví, jak maximální hlasitost na telefonu nastavit. Tím se zajistí, že bude alarm křičet na plno a bude těžké ho ignorovat. Bohužel, když nastavíte max. hlasitost, tak to bude platit pro všechny aplikace, takže pokud nechcete být ve 3:30 ráno buzeni notifikací z aplikace nebo voláním, ujistěte se, že máte na telefonu nastavený režim nerušit, aby jediná věc co vás vzbudí byl váš budík.

Ringer-Toggle

Připojte iPhone k reproduktorům

Pokud se reproduktor na telefonu neosvědčí jako dostatečně hlasitý, je čas na větší kluky. Existuje mnoho způsobů, jak svůj iPhone připojit k externímu zvukovému zařízení, například iPhone dock nebo Bluetooth. Ať už bude váš způsob jakýkoliv, externí reproduktory budou mít zajisté mnohem větší rozsah hluku. Probudit se pomocí reproduktorů by tak neměl být problém.

marshall-hanwell-speaker-0

Nastavte si hlučnější vyzvánění

Na telefonech je k dispozici široká škála alarmů a zvuků, které si jednoduše vyberete v nastavení. Pokud se ale chcete zaručeně probudit, určitě nevolte slabé vyzvánění, jako je Silk, Twinkle nebo Waves. Místo toho zkuste použít zvuky určené pro alarm jako je Bark, Digital nebo Sencha. Pokud se vám i přesto nepodaří vstát, vyberte si hudbu z vaší iTunes kolekce. Pamatujte ovšem na to, že hudbu, kterou si nastavíte pro buzení budete do konce života nesnášet.

 

Classic-Alarms

Zdroj: iphonehacks.com