PaddedImage400400FFFFFF-Locksmart-Mini-BlueČasto zapomínáte klíče nebo číselnou kombinaci k vašemu zámku? Nebo je jen někde ztrácíte. Proto právě vás možná zaujme zámek LockSmart Mini od společnosti Dog & Bone – ten totiž odemknete pouze pomocí iPhonu.



Představte, jaké by to bylo, kdybyste vrata na zámek mohli otevřít pouze vy a osoby, kterým byste to dovolili a nikdo z vás by nemusel mít ani fyzický klíč. Podobnou myšlenku si do hlavy nasadil výrobce zámku LockSmart, který na trh uvedl již druhý výrobek s podnázvem Mini. Od normální známku na první pohled nerozpoznáte, ale na dálku už ano – neobsahuje totiž žádnou dírku pro klíče.

https://https://www.youtube.com/watch?v=UCPNWb1R_B4

Odemykání samotného zámku provádíte pouze pomocí určené aplikace, odkud řídíte i veškerá práva přístupu – mimo jiné máte i přehled o tom, kdo zámek odemkl – to by nesmírně ulehčilo čas i práci společnostem, které pod zámek zamykají některý ze svých majetků.

Velkou výhodou samotné aplikace je i to, že zámků můžete mít hned několik a jedním kliknutím je tak měnit – můžete mít zámek od garáže, kam bude mít přístup jen 5 lidí a zároveň zámek od dílny, kam vstup nepovolíte nikomu.

lcok

Zámek je samozřejmě potřeba nabíjet, což je asi tak jeho jedinou nevýhodou – ovšem jeho životnost na jedno nabití je asi 3000 odemknutí a zamknutí. LockSmart Mini je i tak dobře sestrojen, že se mu jen tak nic nestane a to i v dešti či jiném nepříznivém počasí vše přežije. Dokonce dokáže fungovat až v 70-ti stupňovém horku.

LockSmart Mini je kompatibilní se všemi zařízeními používající iOS 8.3 a novější nebo Android 4.3 a novější – samozřejmostí je potom Bluetooth 4.0 či opět novější. Je dostupný hned ve třech barvách a cena je necelých 1.700 Kč.

locksmart