mightyStartup Mighty Audio přišel s nápadem, jak si na cestách nebo jiných aktivitách vychutnat hudbu z vašeho účtu Spotify bez toho, abyste sebou měli smartphone. Vychytávka, která bude neocenitelná hlavně při běhu je dostupná díky miniaturnímu přehrávači Mighty, který svým designem může trochu připomínat iPod Shuffle.



Mighty Audio nyní na svůj Startup získává potřebné peníze pomocí crowdfoundingové platformy Kickstarter, kde se společnosti podařilo za dva dny vybral přes neuvěřitelných 88 tisíc dolarů. Pro úspěšné dokončení kampaně potřebuje projekt ovšem nasbírat 250 tisíc dolarů.

Hudbu do zařízení dostanete pomocí bluetooth ze svého telefonu. Přehrávač bude disponovat 2 GB úložištěm, což se rovná přibližně 48 hodinám poslechu. Telefon tedy na další funkce přehrávače  nebudete potřebovat.

Procesor tohoto ukládání tak poskytuje větší pohodlí, než nahrávání přes klasický datový kabel. Díky tomuto způsobu budete moci refreshovat svůj playlist každý den. Celková cena by po dokončení  neměla přesáhnout 80 dolarů, to jsou přibližně 2 000 korun.

spotifymighty1

Zdroj: czechcrunch.cz