iPhone-5se-in-retail-packagingZtvárnění pouzdra od společnosti Spigen pro iPhone SE naznačuje, že nadcházející model bude mít většinu, ne-li všechnu část konstrukce stejnou jako iPhone 5s. iPhone SE má údajně mít stejný tvar jako iPhone 5s, kulatá tlačítka na ovládání hlasitosti, on/off tlačítko nahoře a oválný blesk.



MacRumors získal návrhy krytů od jiných společností a ty také potvrdily, že očekávají stejný design jako u iPhonu 5s. Nový iPhone SE by měl být první iPhone, který nebude mít ve svém názvu číslovku, avšak budeme si muset počkat až na oficiální oznámení Applu, které by mělo být 21. března.

Kryty na iPhony jsou velký byznys a mnoho tvůrců jako Spigen mají tendenci získat co nejvíce informací před tím, než se začne nový iPhone prodávat. To znamená, že neexistuje žádná záruka přesných specifikací, protože Apple je skvělý tajnůstkář. iPhone 5s měl skvělý design a mnoho uživatelů nechtělo přejít na větší modelovou řadu iPhonu 6 a 6 Plus. Zda bude iPhone 5 SE vypadat stejně jako iPhone 5s není zatím vůbec jisté.

iphone se icon ikona

Zdroj: cultofmac.com