keynote-icon 2016 event let us loop you inZa necelé dvě hodiny nás čeká první letošní konference, kde Apple představí hned několik novinek. Očekáváme 4″ iPhone, nový iPad Pro, řemínky pro Apple Watch, ale i MacBook či iMac by se mohl dočkat své aktualizace. V následujícím článku pro vás máme několik možností, jak keynote sledovat.



iOS, OS X a tvOS

Pokud vám nic nebrání se podívat na živý přenos pomocí zařízení, které obsahuje jeden z těchto operačních systému, máte vyhráno. Stačí pouze jít na tuto adresu a užít si keynote.

Android

Pokud budete sledovat keynote na vašem telefonu nebo tabletu s Androidem, cesta je trochu složitější a budete k tomu potřebovat aplikaci VLC. Podrobný návod, jak na to, se dočtete zde.

Windows 8 a starší

I v případě počítačů s Windows není cesta úplně jednoduchá a jako u Androidu budete potřebovat stejnou aplikaci. Podrobný návod, jak na to, se dočtete zde.

Windows 10

Pokud už máte Windows 10 a v něm předinstalovaný prohlížeč Edge, máte tu výhodu, že Apple nově umožňuje sledovat keynote i pomocí tohoto softwaru. Stačí tedy jít na stránky Applu a začít sledovat.

YouTube

Pokud vám čas konání eventu nevyhovuje, stále neztrácejte naději. Celý záznam bude totiž možné zhlédnout i na YouTube a to pravděpodobně už zítra.

Redakce Applenovinky.cz bude samozřejmě celý Apple Special Event sledovat a informovat vás o všech novinkách.

macbook