iphone 6 6s applenovinky iconEric Schmidt, předseda společnosti Alphabet (Google), byl přesvědčený v jeho tvrzení, že chytré telefony od Apple jsou pouze kopie telefonů z jihokorejské společnosti Samsung. Také tvrdil, že data uživatelů Androidu jsou mnohem lépe chráněna, než je tomu u největšího konkurenta.



No a z toho přeci vyplývá, že na své pracovní cestě v Jižní Koreji bude k dokumentování zážitků používat telefon právě od jablečné společnosti ne? To dává dokonalý smysl.

Schmidt byl v Koreji svědkem prezentace opravdu průlomové umělé inteligence, tak dává smysl to, že si chtěl všechny tyto skvělé okamžiky zdokumentovat pomocí smartphonu.

Není ovšem první, kdo byl veřejně načapán při používání konkurenčního produktu. Před nedávnem VP Windows Phone, Joe Belfiore, přidal na Twitter příspěvek také z iPhonu. Později ale vysvětlil, že jeho cílem je poznávat konkurenční technologie, aby zlepšil vývoj vlastního produktu.

Přesto je otázkou, proč se jedna z nejvýznamnějších postav světového businessu rozhodla vrátit k používání telefonu od jablečné společnosti, když jeho společnost Google nabízí mnohem více produktů.

Eric-Schmidt-iPhone Eric-Schmidt-iPhone-2

Zdroj: cultofandroid.com